sunnuntai 21. lokakuuta 2007

Minäteknikon tilitystä

Foucault nimittää minätekniikoiksi niitä itseen kohdistuvia tekoja, joilla viilataan mieltä ja sielua mutta myös ruumista trimmiin kuntoon. Olen aina ollut innokas kiusaamaan lihaa, mutta jos jokuu puhuu arvoista, menen hakemaan haulikkoa. Tänään juoksin kaksi tuntia, ihan vain kokeillakseni miltä noin puolikkaan maratonin juokseminen tuntuu.

Ei paha. Jalat vähän jumissa, mutta muutoin voisin lähteä puolikkaalle jo tälläkin treenaamisella. Kun painoa vielä saa muutaman kilon pois, niin kilometriajoista tippunee jokunen sekunti. Pitkän matkan hiihdosta en ole huolissani, se on sujunut aina.

Aika moni poliitikko juoksee maratonia, ja tilittää kilometrejään blogissa. Fyysinen kestävyys ja tavoitteet ikään kuin luovat kuvaa, että tässä on tyyppi, joka tekee mitä lupaa. Ja kuten tosi-tv:ssa, minän koulinta ja aidot tunteet pitää saada julki. Toistaiseksi vain Hyssälä on lähtenyt elämäntapamuutokseen julkisesti, mutta odotan vain, milloin Matti, Ilkka ja Jyrki ryhtyvät pitämään treeni/ruoka/juomapäiväkirjaa verkossa...

Ei kommentteja: